ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

27 Ιουλίου 2021

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ #ευαγγελιαγιαδανου

 
Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ #ευαγγελιαγιαδανου



Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΗΣ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ #ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ



https://giadanou.blogspot.com/2021/07...

ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΗΜ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΚΑΙ "ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ"(ΚΕΦ. 14 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΓΕΝΕΣΙΣ"). Ο #ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ! ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ! ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" https://alfeiospotamos.gr/wp-content/... ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ...

2008-11-01_131807
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ #ιδρυτικηδιακηρυξη #ελληνωνσυνελευσις



26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΡΠΗΔΩΝΑΣ -ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ- ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ (ΣΟΛΥΜΟΣ) ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ. ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ, Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ Κ.Α. ...

ΠΗΓΗ



4-227




ΤΟ 1026 Ο ΔΑΒΙΔ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΥΜΑΙΩΣ ΔΙΟΣ !



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ 

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199-04/09/2015 



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :


https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-


post_38.html


ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ...


..." ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες .


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως απαράδεκτη και μιασματική την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών. 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις γενοκτονίες τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας οι παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς. 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε εφόσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των ελλήνων ως πλαστή και ως καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας. Ιστορικά ακόμα και για την κατοχύρωση εδαφικής περιοχής που είχε καταληφθεί μετά από πόλεμο έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση Έλληνα Βασιλέα όπως στην περίπτωση του Μελχισεδέκ. Αυτός ήταν έλληνας βασιλέας της ελληνικής πόλης των Σολύμων και ήταν αυτός που έδωσε στον αλλοεθνή προπάτορα των εβραίων δικαιώματα εδαφικά. Βέβαια το πώς ένας έλληνας βασιλέας έκανε την οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα αλλοεθνή είναι προς διερεύνηση. Ή με οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο παραχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων ακόμα και από βασιλέα είναι ή αποστασία ή προδοσία. 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πλούτο υπέρ των επικυριάρχων ανθελλήνων από τους παρανόμως εξελληνισθέντες αλλοεθνείς κυβερνήτες του ελληνικού κράτους . Και το σημαντικότερο την λεηλασία και την κατάχρηση των δικαιωμάτων του Κυρίαρχου Πανάρχαιου Έθνους μας, το μόνο έθνος πραγματικά αυτοχθόνων ιθαγενών μέσω αλλεπάλληλων προδοσιών. Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο επειδή για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις Αγορές και τους Τραπεζίτες, χρέος ανύπαρκτο τεχνητά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας."...



ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΗΜ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΚΑΙ "ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ"(ΚΕΦ. 14 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΓΕΝΕΣΙΣ"). Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ !


 ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ !


Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ  ΧΟΔΟΛΛΟΓΟΜΟΡ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΩΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ, ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ. ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ 

ΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ...

https://orthodoxoiorizontes.gr/Palaia_Diathikh/Genesis/Genesis_kef.12-16.htm#Kef.14A 




Ο Μελχισεδέκ ευλογεί τον Άβραμ


Γεν. 14,17          Ἐξῆλθε δὲ βασιλεὺς Σοδόμων εἰς συνάντησιν αὐτῷ, μετὰ τὸ ὑποστρέψαι αὐτὸν ἀπὸ τῆς κοπῆς τοῦ Χοδολλογομὸρ καὶ τῶν βασιλέων τῶν μετ᾿ αὐτοῦ, εἰς τὴν κοιλάδα τοῦ Σαβύ (τοῦτο ἦν τὸ πεδίον τῶν βασιλέων).

Γεν. 14,17                  Μετά δε την συντριπτικήν ήτταν του Χοδολλογομόρ και των συμμάχων του βασιλέων ο Αβραμ επέστρεψε και έφθασεν έξω από την Ιερουσαλήμ. Εκεί, εις την κοιλάδα του Σαβύ (δηλαδή εις την πεδιάδα των βασιλέων), εξήλθε προς συνάντησίν του ο βασιλεύς των Σοδόμων.

Γεν. 14,18          καὶ Μελχισεδὲκ βασιλεὺς Σαλὴμ ἐξήνεγκεν ἄρτους καὶ οἶνον· ἦν δὲ ἱερεὺς τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου.

Γεν. 14,18                 Ο δε Μελχισεδέκ, ο οποίος ήτο ιερεύς του Θεού του Υψίστου και βασιλεύς της Ιερουσαλήμ, προσέφερε προς τον Θεόν ως ευχαριστήριον θυσίαν δια την νίκην του Αβραμ άρτους και οίνον.

Γεν. 14,19          καὶ εὐλόγησε τὸν Ἅβραμ καὶ εἶπεν· εὐλογημένος Ἅβραμ τῷ Θεῷ τῷ ὑψίστῳ, ὃς ἔκτισε τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν.

Γεν. 14,19                 Αυτός ευλόγησε τον Αβραμ και είπεν “ας είναι ευλογημένος ο Αβραμ από τον Θεόν τον Υψιστον, ο οποίος εδημιούργησε τον ουρανόν και την γην.

Γεν. 14,20          καὶ εὐλογητὸς ὁ Θεὸς ὁ ὕψιστος, ὃς παρέδωκε τοὺς ἐχθρούς σου ὑποχειρίους σοι. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ Ἅβραμ δεκάτην ἀπὸ πάντων.

Γεν. 14,20                 Και δοξασμένος ας είναι ο Θεός ο Υψιστος, ο οποίος παρέδωσε υποχειρίους εις σε τους εχθρούς σου”. Ο Αβραμ έδωσε τότε στον Μελχισεδέκ το δέκατον από όλα τα λάφυρα, τα οποία είχε κυριεύσει.


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΟΖΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΥ 1/10 (ΔΕΚΑΤΗ) ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ! 


Η ΔΕΚΑΤΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ! 

                      ( !!! ) ... 

                      ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ    ΠΟΛΛΑ ...


Γεν. 14,21          εἶπε δὲ βασιλεὺς Σοδόμων πρὸς Ἅβραμ· δός μοι τοὺς ἄνδρας, τὴν δὲ ἵππον λάβε σεαυτῷ.

Γεν. 14,21                 Ο δε βασιλεύς των Σοδόμων είπε προς τον Αβραμ· “δος μου τους άνδρας μου, τους οποίους απηλευθέρωσες, και κράτησε δια τον εαυτόν σου το ιππικόν”.

Γεν. 14,22          εἶπε δὲ Ἅβραμ πρὸς τὸν βασιλέα Σοδόμων· ἐκτενῶ τὴν χεῖρά μου πρὸς Κύριον τὸν Θεὸν τὸν ὕψιστον, ὃς ἔκτισε τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν,

Γεν. 14,22                 Απήντησε δε Αβραμ προς τον βασιλέα των Σοδόμων· “απλώνω το χέρι μου και ορκίζομαι εις Κυριον τον Θεόν τον Υψιστον, ο οποίος εδημιούργησε τον ουρανόν και την γην,

Γεν. 14,23          εἰ ἀπὸ σπαρτίου ἕως σφυρωτῆρος ὑποδήματος λήψομαι ἀπὸ πάντων τῶν σῶν, ἵνα μὴ εἴπῃς, ὅτι ἐγὼ ἐπλούτισα τὸν Ἅβραμ·

Γεν. 14,23                 ότι δεν θα πάρω τίποτε, από όσα σου ανήκουν, από κλωστήν έως σχοινί υποδήματος, δια να μη είπης ότι εγώ επλούτισα τον Αβραμ.

Γεν. 14,24          πλὴν ὧν ἔφαγον οἱ νεανίσκοι καὶ τῆς μερίδος τῶν ἀνδρῶν τῶν συμπορευθέντων μετ᾿ ἐμοῦ, Ἐσχώλ, Αὐνάν, Μαμβρῆ, οὗτοι λήψονται μερίδα.

Γεν. 14,24                 Θα λάβω μόνον τας τροφάς, τας οποίας κατηνάλωσαν οι δούλοι μου κατά τον χρόνον της επιθέσεως αυτής. Επίσης αυτοί που εξεστράτευσαν μαζή με εμέ, οι άνδρες του Εσχώλ, του Αυνάν και Μαμβρή, θα λάβουν την δικαίαν μερίδα από τα λάφυρα”.



Η ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ "ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦ. 5 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ...




Εβρ. 5,5                    Ετσι και ο Χριστός, ο μέγας Αρχιερεύς, δεν εδόξασε μόνος του τον εαυτόν του στον να γίνη Αρχιερεύς, δεν απέμεινε αυτός στον εαυτόν του το αξίωμα, αλλ' ο Θεός, ο οποίος ελάλησε προς αυτόν και του είπε· “συ είσαι Υιός μου, εγώ σε εγέννησα σήμερα, που σου έδωκα την ανθρωπίνην φύσιν”.

Εβρ. 5,6            καθὼς καὶ ἐν ἑτέρῳ λέγει· σὺ ἱερεὺς εἰς τὸν αἰῶνα κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ.

Εβρ. 5,6                    Καθώς και εις άλλο χωρίον της Γραφής λέγει· “συ είσαι ιερεύς στον αιώνα, έχεις αιωνίαν και ακατάλυτον την αρχιερωσύνην, σύμφωνα με τον τύπον, που προφητικώς εδόθη εν τω προσώπω του Μελχισεδέκ εις την Π. Διαθήκην”.


ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΒΑΣΗΛΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ, ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΞΙΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ  ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! 


Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ...


Εβρ. 5,7            ὃς ἐν ταῖς ἡμέραις τῆς σαρκὸς αὐτοῦ δεήσεις τε καὶ ἱκετηρίας πρὸς τὸν δυνάμενον σῴζειν αὐτὸν ἐκ θανάτου μετὰ κραυγῆς ἰσχυρᾶς καὶ δακρύων προσενέγκας, καὶ εἰσακουσθεὶς ἀπὸ τῆς εὐλαβείας,

Εβρ. 5,7                    Αυτός ο Ιησούς Χριστός κατά τας ημέρας της ενανθρωπήσεώς του και της επιγείου σωματικής ζωής προσέφερε προς τον Θεόν και Πατέρα, ο οποίος ηδύνατο να τον σώση από το φρικτόν μαρτύριον της αγωνίας και του σταυρικού θανάτου, θερμάς δεήσεις και ικεσίας με κραυγήν ισχυράν και με δάκρυα, και εισηκούσθη, χάρις εις την άπειρον αυτού ευλάβειαν (ώστε καρτερικώς να πίη το ποτήριον του σταυρικού θανάτου του).

Εβρ. 5,8            καίπερ ὢν υἱός, ἔμαθεν ἀφ᾿ ὧν ἔπαθε τὴν ὑπακοήν,

Εβρ. 5,8                    Ετσι δε, καίτοι ήτο Υιός του Θεού, ο μονογενής και ομοούσιος του Πατρός, έμαθε εκ προσωπικής πείρας ως άνθρωπος από όσα έπαθε την υπακοήν.

Εβρ. 5,9            καὶ τελειωθεὶς ἐγένετο τοῖς ὑπακούουσιν αὐτῷ πᾶσιν αἴτιος σωτηρίας αἰωνίου,

Εβρ. 5,9                    Και αφού έγινε τέλειος κατά πάντα και ως άνθρωπος, έγινεν αίτιος αιωνίου σωτηρίας εις όλους όσοι τον υπακούουν.

Εβρ. 5,10           προσαγορευθεὶς ὑπὸ τοῦ Θεοῦ ἀρχιερεὺς κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ.

Εβρ. 5,10                  Και ωνομάσθη και προσεφωνήθη από τον Θεόν αιώνιος Αρχιερεύς κατά την τάξιν Μελχισεδέκ.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ, ΠΡΟΣΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ !!


 ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΗΛΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ !


Εβρ. 5,11           Περὶ οὗ πολὺς ἡμῖν ὁ λόγος καὶ δυσερμήνευτος λέγειν, ἐπεὶ νωθροὶ γεγόνατε ταῖς ἀκοαῖς.

Εβρ. 5,11                   Δι' αυτόν δε τον Μελχισεδέκ, τον τύπον και το προεικόνισμα της αρχιερωσύνης του Χριστού, πολλά ημπορούμεν να είπωμεν, τα οποία όμως δύσκολα ερμηνεύονται, μάλιστα δε εις σαν, επειδή έχετε γίνει βραδείς και δυσκίνητοι στο να ακούετε και να εννοήτε τας μεγάλας αληθείας της πίστεως.


ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ;; ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...


 Εβρ. 6,20                 Εις τον ουρανόν δε πρωτοπόρος χάρις ημών εισήλθεν ο Ιησούς, γενόμενος αρχιερεύς κατά τον τύπον του Μελχισεδεκ, όχι προσωρινός, αλλά αιώνιος.


ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 7

 

Εβρ. 7,1            Οὗτος γὰρ ὁ Μελχισεδέκ, βασιλεὺς Σαλήμ, ἱερεὺς τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου, ὁ συναντήσας Ἀβραὰμ ὑποστρέφοντι ἀπὸ τῆς κοπῆς τῶν βασιλέων καὶ εὐλογήσας αὐτόν,

Εβρ. 7,1                     Πράγματι ο Μελχιζεδέκ προεικόνιζε τον Χριστόν, διότι αυτός ο Μελχισεδέκ ήτο βασιλεύς της πόλεως Σαλήμ, της Ιερουσαλήμ, του Θεού του Υψίστου ιερεύς, ο οποίος και είχε συναντήσει τον Αβραάμ, όταν επέστρεφεν ούτος από τον όλεθρον των βασιλέων, τους οποίους είχε κατανικήσει, και τον ευλόγησεν.

Εβρ. 7,2            ᾧ καὶ δεκάτην ἀπὸ πάντων ἐμέρισεν Ἀβραάμ, πρῶτον μὲν ἑρμηνευόμενος βασιλεὺς δικαιοσύνης, ἔπειτα δὲ καὶ βασιλεὺς Σαλήμ, ὅ ἐστι βασιλεὺς εἰρήνης,

Εβρ. 7,2                    Εις αυτόν ο Αβραάμ εξεχώρισε και έδωσε το δέκατον από όλα τα λάφυρα. Ο Μελχισεδέκ δε αυτός έχει όνομά που ερμηνεύεται “βασιλεύς δικαιοσύνης” έπειτα δε είναι βασιλεύς της Σαλήμ, δηλαδή βασιλεύς ειρήνης, διότι το όνομα Σαλήμ σημαίνει ειρήνη.

Εβρ. 7,3            ἀπάτωρ, ἀμήτωρ, ἀγενεαλόγητος, μήτε ἀρχὴν ἡμερῶν μήτε ζωῆς τέλος ἔχων, ἀφωμοιωμένος δὲ τῷ υἱῷ τοῦ Θεοῦ, μένει ἱερεὺς εἰς τὸ διηνεκές.

Εβρ. 7,3                    Επί πλέον δε η Αγία Γραφή παρουσιάζει τον Μελχισεδέκ αγενεαλόγητον, χωρίς να κάμνη λόγον περί του πατρός και της μητρός του, σαν να μη έχη ούτε αρχήν ημερών ούτε τέλος ζωής, όμοιον προς τον Υιόν του Θεού, που μένει διαρκώς ιερεύς. (Ετσι δε ο Μελχισεδέκ, επειδή λέγεται “βασιλεύς δικαιοσύνης” και είναι βασιλεύς ειρήνης και παρουσιάζεται χωρίς αρχήν και τέλος, έχει καταστή τύπος και σύμβολον του Χριστού, διότι ο Χριστός είναι βασιλεύς δικαιοσύνης, βασιλεύς ειρήνης, απάτωρ ως άνθρωπος, αμήτωρ ως Θεός, Αρχιερεύς δε αιώνιως και μοναδικός, χωρίς να έχη ούτε προηγούμενόν του ούτε διάδοχόν του ίσον προς αυτόν).


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ", ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΩΣ "ΑΓΕΝΕΑΛΟΓΗΤΟΝ" ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΟΣ ! 

                  ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ !!! 


Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !


Εβρ. 7,4            Θεωρεῖτε δὲ πηλίκος οὗτος, ᾧ καὶ δεκάτην Ἀβραὰμ ἔδωκεν ἐκ τῶν ἀκροθινίων ὁ πατριάρχης.

Εβρ. 7,4                    Βλέπετε, λοιπόν, πόσον μεγάλος υπήρξεν αυτός ο Μελχισεδέκ, αφού εις αυτόν προς ένδειξιν σεβασμού και εκτιμήσεως έδωσεν ο μεγάλος πατριάρχης Αβραάμ το ένα δέκατον από τα πολυτιμότερα λάφυρά του.


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦ. 14 ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ


Εβρ. 7,5            καὶ οἱ μὲν ἐκ τῶν υἱῶν Λευΐ τὴν ἱερατείαν λαμβάνοντες ἐντολὴν ἔχουσιν ἀποδεκατοῦν τὸν λαὸν κατὰ τὸν νόμον, τοῦτ᾿ ἔστι τοὺς ἀδελφοὺς αὐτῶν, καίπερ ἐξεληλυθότας ἐκ τῆς ὀσφύος Ἀβραάμ·

Εβρ. 7,5                    Και όσοι μεν από την φυλήν Λευί δέχονται την ιερωσύνην, έχουν από τον Θεόν εντολήν να παίρνουν το ένα δέκατον από τα εισοδήματα του λαού, όπως ορίζει ο Νομος. Δηλαδή παίρνουν το δέκατον από τα εισοδήματα των αδελφών των, καίτοι και οι αδελφοί των αυτοί έχουν προέλθει, όπως και οι Λευΐται, από τα σπλάγχνα του Αβραάμ.




ΕΠΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ "ΘΕΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ" Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ... ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1453 ;;


Εβρ. 7,6            ὁ δὲ μὴ γενεαλογούμενος ἐξ αὐτῶν δεδεκάτωκε τὸν Ἀβραάμ, καὶ τὸν ἔχοντα τὰς ἐπαγγελίας εὐλόγηκε.

Εβρ. 7,6                    Ο Μελχισεδέκ όμως, ο οποίος δεν έχει την γενεαλογίαν του από αυτούς, έχει πάρει το δέκατον από τον Αβραάμ και ευλόγησε αυτόν, ο οποίος εν τούτοις είχε τας επαγγελίας του Θεού.


ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ;;;


Εβρ. 7,7            χωρὶς δὲ πάσης ἀντιλογίας τὸ ἔλαττον ὑπὸ τοῦ κρείττονος εὐλογεῖται.

Εβρ. 7,7                    Δεν υπάρχει δε καμμία αντιλογία και αντίρρησις, ότι το μικρότερον από απόψεως αξίας ευλογείται από το μεγαλύτερον. (Και ο Μελχισεδέκ με το να ευλογήση, κατά θείαν βουλήν, τον Αβραάμ, σημαίνει, ότι ήτο ανώτερος από εκείνον).


ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΔΑΦΙΚΑ (ΠΑΡΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΧΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ! )


Εβρ. 7,8            καὶ ὧδε μὲν δεκάτας ἀποθνήσκοντες ἄνθρωποι λαμβάνουσιν, ἐκεῖ δὲ μαρτυρούμενος ὅτι ζῇ.

Εβρ. 7,8                    Και εδώ μεν άνθρωποί που πεθαίνουν, δηλαδή ιερείς, παίρνουν το δέκατον από τους συνανθρώπους των. Εκεί δε επήρε το δέκατον από τον Αβραάμ ο Μελχισεδέκ, ο οποίος μαρτυρείται από την Αγίαν Γραφήν ότι ζη, επειδή πουθενά δεν γίνεται λόγος περί του θανάτου του.


ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΘΕΪΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ !


Εβρ. 7,9            καὶ ὡς ἔπος εἰπεῖν, διὰ Ἀβραὰμ καὶ Λευΐ ὁ δεκάτας λαμβάνων δεδεκάτωται·

Εβρ. 7,9                    Και δια να ομιλήσω με συντομίαν, δια μέσου του Αβραάμ και εν τω προσώπω του Αβραάμ οι Λευΐται, που παίρνουν το δέκατον, έδωσαν και αυτοί δέκατον στον Μελχισεδέκ, εφ' όσον είναι απόγονοι του Αβραάμ.

Εβρ. 7,10           ἔτι γὰρ ἐν τῇ ὀσφύϊ τοῦ πατρὸς ἦν ὅτε συνήντησεν αὐτῷ ὁ Μελχισεδέκ.

Εβρ. 7,10                  Διότι ο Λευϊ, ο γενάρχης των Λευϊτών, υπήρχεν εις τα σπλάγχνα του πάππου του Αβραάμ, όταν συνήντησεν αυτόν ο Μελχισεδέκ και επήρε από εκείνον το δέκατον.

Εβρ. 7,11           Εἰ μὲν οὖν τελείωσις διὰ τῆς Λευϊτικῆς ἱερωσύνης ἦν· ὁ λαὸς γὰρ ἐπ᾿ αὐτῇ νενομοθέτητο· τίς ἔτι χρεία κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδὲκ ἕτερον ἀνίστασθαι ἱερέα καὶ οὐ κατὰ τὴν τάξιν Ἀαρὼν λέγεσθαι;

Εβρ. 7,11                   Εάν, λοιπόν, η ηθική τελείωσις και η πλήρης συμφιλίωσις με τον Θεόν και η σωτηρία ήτο δυνατόν να πραγματοποιηθή δια της λευϊτικής ιερωσύνης-διότι ο λαός, σύμφωνα με τον μωσαϊκόν Νομον, είχε στηριχθή εις αυτήν-ποία πλέον ανάγκη υπήρχε να προβληθή και ν' αναδειχθή άλλος ιερεύς κατά τον τύπον του Μελχισεδέκ και να μη εξακολουθή να ονομάζεται ιερεύς κατά την τάξιν του Ααρών;

Εβρ. 7,12           μετατιθεμένης γὰρ τῆς ἱερωσύνης ἐξ ἀνάγκης καὶ νόμου μετάθεσις γίνεται.

Εβρ. 7,12                  Διότι όταν μετατίθεται και αλλάση η ιερωσύνη, κατ' ανάγκην επακολουθεί αλλαγή και αντικατάστασις του νόμου.

Εβρ. 7,13           ἐφ᾿ ὃν γὰρ λέγεται ταῦτα, φυλῆς ἑτέρας μετέσχηκεν, ἀφ᾿ ἧς οὐδεὶς προσέσχηκε τῷ θυσιαστηρίῳ.

Εβρ. 7,13                   Η ιερωσύνη των Λευϊτών έχει πλέον αντικατασταθή, διότι εκείνος προς τον οποίον αναφέρονται αυτά και τον οποίον προεικόνιζεν ο Μελχισεδέκ, δηλαδή ο Ιησούς Χριστός, προέρχεται από άλλην φυλήν, από την οποίαν κανείς ποτέ δεν επλησίασεν ως ιερεύς το θυσιαστήριον.

Εβρ. 7,14           πρόδηλον γὰρ ὅτι ἐξ Ἰούδα ἀνατέταλκεν ὁ Κύριος ἡμῶν, εἰς ἣν φυλὴν οὐδὲν περὶ ἱερωσύνης Μωϋσῆς ἐλάλησε.

Εβρ. 7,14                  Διότι είναι ολοφάνερον, ότι ο Κυριος ημών ανέτειλε σαν ήλιος και προήλθε από την φυλήν Ιούδα, προς την οποίαν φυλήν τίποτε περί ιερωσύνης δεν είχεν ομιλήσει ο Μωϋσής.

Εβρ. 7,15           Καὶ περισσότερον ἔτι κατάδηλόν ἐστιν, εἰ κατὰ τὴν ὁμοιότητα Μελχισεδὲκ ἀνίσταται ἱερεὺς ἕτερος,

Εβρ. 7,15                   Και γίνεται ακόμη περισσότερον φανερόν ότι καταλύεται η λευϊτική ιερωσύνη και μετατίθεται, αφού κατά την ομοιότητα του Μελχισεδέκ παρουσιάζεται και καθίσταται ιερεύς άλλος,


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ), ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ


Εβρ. 7,16           ὃς οὐ κατὰ νόμον ἐντολῆς σαρκικῆς γέγονεν, ἀλλὰ κατὰ δύναμιν ζωῆς ἀκαταλύτου·

Εβρ. 7,16                  ο οποίος δεν έγινε ιερεύς σύμφωνα με τον Νόμον, που περιείχε εντολάς, αναφερομένας στο σώμα (όπως π.χ την περιτομήν, τους καθαρμούς, τας υποσχέσεις περί υλικών αγαθών κ.λ.π), αλλ' έγινεν ιερεύς σύμφωνα με την ακατάλυτον και ζωοποιόν δύναμιν του Θεού. (Αυτός δε ο αιώνιος ιερεύς είναι ο ενανθρωπήσας Υιός του Θεού, ο Χριστός).

Εβρ. 7,17           μαρτυρεῖ γὰρ ὅτι σὺ ἱερεὺς εἰς τὸν αἰῶνα κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ.

Εβρ. 7,17                   Μαρτυρεί δε η Αγία Γραφή περί του Ιησού Χριστού ως αιωνίου αρχιερέως, όταν λέγη, ότι “συ είσαι ιερεύς στον αιώναν κατά την τάξιν Μελχισεδέκ”.


Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ! ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ !


Εβρ. 7,18           ἀθέτησις μὲν γὰρ γίνεται προαγούσης ἐντολῆς διὰ τὸ αὐτῆς ἀσθενὲς καὶ ἀνωφελές·

Εβρ. 7,18                  Διότι τώρα, εις την εποχήν της χάριτος, γίνεται ακύρωσις και αντικατάστασις του προγενεστέρου Νομου, δηλαδή του μωσαϊκού, διότι ο Νομος αυτός δεν είχε την δύναμιν να σώση τον άνθρωπον και δι' αυτό είναι άχρηστος και ανωφελής.


ΕΔΩ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !  ...


ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ...


Εβρ. 7,19           οὐδὲν γὰρ ἐτελείωσεν ὁ νόμος, ἐπεισαγωγὴ δὲ κρείττονος ἐλπίδος, δι᾿ ἧς ἐγγίζομεν τῷ Θεῷ.

Εβρ. 7,19                  Διότι τίποτε δεν κατώρθωσε να τελειοποιήση ο Νομος. Ενώ τώρα με την νέαν Διαθήκην εισάγεται νέα, καλυτέρα ελπίς, δια της οποίας πλησιάζομεν τον Θεόν, επιτυγχάνομεν την λύτρωσιν και την αιωνίαν μακαριότητα.


ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η "ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΥΛΟΥ !! ΠΏΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ...


Εβρ. 7,20           καὶ καθ᾿ ὅσον οὐ χωρὶς ὁρκωμοσίας· -οἱ μὲν γὰρ χωρὶς ὁρκωμοσίας εἰσὶν ἱερεῖς γεγονότες,

Εβρ. 7,20                  Αυτή δε η ασύγκριτος ανωτερότης του Χριστού φαίνεται και εκ του γεγονότος, ότι δεν συνεστήθη χωρίς όρκον-διότι οι μεν της Π. Διαθήκης έχουν γίνει ιερείς, χωρίς να δοθή κανείς όρκος δι' αυτούς εκ μέρους του Θεού.


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...


Εβρ. 7,21           ὁ δὲ μετὰ ὁρκωμοσίας διὰ τοῦ λέγοντος πρὸς αὐτόν· ὤμοσε Κύριος, καὶ οὐ μεταμεληθήσεται· σὺ ἱερεὺς εἰς τὸν αἰῶνα κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ·-

Εβρ. 7,21                  Ο Χριστός όμως έγινεν ιερεύς με τον όρκον, που έδωσεν ο Θεός προς αυτόν λέγων· “έχει ορκισθή ο Κυριος και δεν θα μεταμεληθή ποτέ δι' αυτό· συ είσαι ιερεύς αιώνιος κατά την τάξιν Μελχισεδέκ”.


ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΑΙΩΝΙΟ ΙΕΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ !!!


ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ή ΑΚΟΜΑ ;;



Εβρ. 7,22           κατὰ τοσοῦτον κρείττονος διαθήκης γέγονεν ἔγγυος Ἰησοῦς.

Εβρ. 7,22                  Οσον δε περισσότερον μέγας και σπουδαίος ιερεύς ανεδείχθη ο Ιησούς, που έλαβε την ιερωσύνην με όρκον, όσον και περισσότερον αξιόπιστος εγγυητής και μεσίτης της νέας διαθήκης έγινε.

Εβρ. 7,23           Καὶ οἱ μὲν πλείονές εἰσι γεγονότες ἱερεῖς διὰ τὸ θανάτῳ κωλύεσθαι παραμένειν·

Εβρ. 7,23                  Και εις μεν την εποχήν του Νομου έχουν γίνει πολλοί ιερείς, επειδή, σαν άνθρωποί που ήσαν, ημποδίζοντο από τον θάνατον να μένουν διαρκώς ως ιερείς.

Εβρ. 7,24           ὁ δὲ διὰ τὸ μένειν αὐτὸν εἰς τὸν αἰῶνα ἀπαράβατον ἔχει τὴν ἱερωσύνην·

Εβρ. 7,24                  Ο Χριστός όμως, επειδή μένει ζων στον αιώνα, έχει αμετακίνητον και αμεταβίβαστον την ιερωσύνην.

Εβρ. 7,25           ὅθεν καὶ σῴζειν εἰς τὸ παντελὲς δύναται τοὺς προσερχομένους δι᾿ αὐτοῦ τῷ Θεῷ, πάντοτε ζῶν εἰς τὸ ἐντυγχάνειν ὑπὲρ αὐτῶν.

Εβρ. 7,25                  Επομένως και ημπορεί να σώζη πλήρως και τελείως εκείνους, οι οποίοι προσέρχονται δια μέσου αυτού προς τον Θεόν, ζων πάντοτε δια να μεσιτεύη και προσεύχεται υπέρ αυτών.

Εβρ. 7,26           Τοιοῦτος γὰρ ἡμῖν ἔπρεπεν ἀρχιερεύς, ὅσιος, ἄκακος, ἀμίαντος, κεχωρισμένος ἀπὸ τῶν ἁμαρτωλῶν καὶ ὑψηλότερος τῶν οὐρανῶν γενόμενος,

Εβρ. 7,26                  Διότι τέτοιος τέλειος και αιώνιος Αρχιερεύς μας εχρειάζετο, όσιος, χωρίς κανένα ίχνος κακίας και πονηρίας, αμόλυντος από κάθε σπίλον αμαρτίας, χωρισμένος και εντελώς διάφορος με την αγιότητά του από τους αμαρτωλούς και ο οποίος έχει ανυψωθή πάρα πάνω από τους ουρανούς, εις τα δεξιά του Πατρός και Θεού,

Εβρ. 7,27           ὃς οὐκ ἔχει καθ᾿ ἡμέραν ἀνάγκην, ὥσπερ οἱ ἀρχιερεῖς, πρότερον ὑπὲρ τῶν ἰδίων ἁμαρτιῶν θυσίας ἀναφέρειν, ἔπειτα τῶν τοῦ λαοῦ· τοῦτο γὰρ ἐποίησεν ἐφάπαξ ἑαυτὸν ἀνενέγκας.

Εβρ. 7,27                  και δεν έχει ανάγκην, όπως οι Αρχιερείς του Νομου, να προσφέρη πρώτον θυσίας δια τας ιδικάς του αμαρτίας και έπειτα δια τας αμαρτίας του λαού. Αφ' ενός μεν διότι είναι απολύτως αναμάρτητος, αφ' ετέρου δε διότι προσέφερε μίαν φοράν υπέρ του λαού την υψίστην λυτρωτικήν θυσίαν, θυσιάσας τον εαυτόν του επάνω στον σταυρόν.

Εβρ. 7,28           ὁ νόμος γὰρ ἀνθρώπους καθίστησιν ἀρχιερεῖς ἔχοντας ἀσθένειαν, ὁ λόγος δὲ τῆς ὁρκωμοσίας τῆς μετὰ τὸν νόμον υἱὸν εἰς τὸν αἰῶνα τετελειωμένον.

Εβρ. 7,28                  Διότι ο Νομος του Μωϋσέως εγκαθιστά αρχιερείς, που και αυτοί σαν άνθρωποι έχουν ηθικήν ασθένειαν και ατέλειαν. Ο δε λόγος της ενόρκου υποσχέσεως του Θεού, που εδόθη μετά τον Νομον δια μέσου του προφήτου Δαυΐδ, εγκαθιστά αιώνιον αρχιερέα τον Υιόν του Θεού, ο οποίος τέλειος ως Θεός ανεδείχθη και ως άνθρωπος κατά πάντα τέλειος και μένει τέλειος στους αιώνας των αιώνων.

  



ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΏΣ ΔΕΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΑΙΩΝΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ. (ΕΒΛΕΠΕ ΟΡΑΜΑΤΑ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ;;)


 ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΒΑΣΗΛΙΑΣ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΫΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΙΣΟΒΕΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. 



ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΪΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ...



Ο ΔΟΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 


"ΑΓΕΝΕΑΛΟΓΗΤΟΣ"! 


 "ΑΠΑΤΩΡ" ΚΑΙ "ΑΜΗΤΩΡ" !!


               ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ !





ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΔΑΦΙΚΑ ΚΛΠ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ...


 






ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ !



ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ... 


1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ 36 Μ.Κ.Χ. - 117 Μ.Κ.Χ. , ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ...


ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΗ ΤΟ 164 Μ.Κ.Χ. (ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΟΥΣΙΟ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ



ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...


ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ (11ος- 9Ος ΑΙ.) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ 

ΠΗΓΗ



ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ (4ος ΑΙ. Μ.Κ.Χ.) ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 26.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;



ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !





terrapapers.com-kingdom-of-heaven-iera-exetasi-



Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1844 ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ 2ο ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...



ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ἐν ὀνόματι τῆς ἁγίας καὶ ὁμοουσίου καὶ ἀδιαιρέτου Τριάδος.

Περί θρησκείας.

Ἄρθρον 1. Ἡ ἐπικρατοῦσα θρησκεία εἰς τὴν Ἑλλάδα εἶνε ἡ τῆς Ἀνατολικῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, πᾶσα δὲ ἄλλη γνωστὴ θρησκεία εἶνε ἀνεκτὴ καὶ τὰ τῆς λατρείας αὐτῆς τελοῦνται ἀκωλύτως ὑπὸ τὴν προστασίαν τῶν Νόμων, ἀπαγορευομένου τοῦ προσηλυτισμοῦ καὶ πάσης ἄλλης ἐπεμβάσεως κατὰ τῆς ἐπικρατούσης θρησκείας.

Ἄρθρ. 2. Ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, κεφαλὴν γνωρίζουσα τὸν Κύριον ἡμῶν Ἰησοῦν Χριστὸν ὑπάρχει ἀναποσπάστως ἡνωμένη δογματικῶς μετὰ τῆς ἐν Κωνσταντινουπόλει Μεγάλης καὶ πάσης ἄλλης ὁμοδόξου τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας, τηροῦσα ἀπαραλλάκτως ὡς ἐκεῖναι τούς τε ἱερούς, ἀποστολικοὺς καὶ συνοδικοὺς κανόνας καὶ τὰς ἱερὰς παραδόσεις, εἶνε δὲ αὐτοκέφαλος ἐνεργοῦσα, ἀνεξαρτήτως πάσης ἄλλης ἐκκλησίας, τὰ κυριαρχικὰ αὐτῆς δικαιώματα, καὶ διοικεῖται ὑπὸ Ἱερᾶς Συνόδου Ἀρχιερέων.


%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%2B%25CE%25BF%25CE%25B8%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2582%2B%2528320%2529



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ "ΕΛΕΥΣΙΣ" 17/07/2020

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ




«ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ με τον ΜΥΘΟ του Ιησού»,  Πάπας Λέων Ι΄ Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από 11-3-1513 έως 1-12-1521



Υπήρχε η Ναζαρέτ στα χρόνια του Ιησού;

 



ΑΔΕΛΦΙΑ !

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ...


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 


ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ 



Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ !!!

%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A9%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2591%25CE%25A5%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A7%25CE%2598%25CE%259F%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%259D-%25CE%259A%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A7%25CE%25A9%25CE%259D-%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%259D-%25CE%2599%25CE%2598%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%259D



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ



ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 



ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 



«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»



EMAIL: giadanou70@gmail.com



TΗΛ. 6932729297




 



youtube:


https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWe


dRZOijfbToA 




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.": https://esy-


xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-


09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :


https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-


post_38.html





ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : 


https://www.aitherikigrafi.gr/


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ :



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :




600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:http://www.endcyprusdebt.com/

 




ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:


https://dimoi.oramaellas.gr/

 



ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:


https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/metoxes-xroniko/

 


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ."

http://alfeiospotamos.gr/?p=11184

=======================

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

http://alfeiospotamos.gr/

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

http://spametadesma.blogspot.gr/

http://sorrasgegonota.wordpress.com/

=======================

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ 

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

http://alfeiospotamos.gr/?p=10768

=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/

 



Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 69



ΤΗΛ. 2541106281



67100, ΞΑΝΘΗ



ΕΙΜΑΙL: esy.xanthis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad